Som una empresa jove, però portem acumulant experiència des de l’any 2008 al mercat, temps que ens ha servit per adquirir més coneixements tècnics i també comercials que ens ajuden a atendre amb cura, dedicació i professionalitat als clients. Eix bàsic i indiscutible de la raó de ser com a empresa.

El nostre àmbit de treball és la fusteria tradicional, portes, finestres, portals i també les reparacions, canvis de persianes, panys i un llarg etcètera.

No obstant això, el nostre personal està especialitzat en l’àmbit de l’interiorisme, posant a l’abast del client i públic en general, la fabricació de mobles a mida, cuines i un ampli ventall de complements per a la llar.

És a partir d’un projecte global i estudi detallat de les necessitats del client, que intentem trobar la millor solució per a la seva llar, botiga o empresa, fent un seguiment acurat de les feines, sempre amb la supervisió de la direcció, amb l’objectiu que el client percebi que la nostra empresa posa tots els mitjans tècnics i humans perquè l’encàrrec encomanat quedi fet totalment del seu agrado.

Determined to making our floors great again.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Determined to making our floors great again.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Servicing the Entire Bay Area

Our Process

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex.

$

Testimonials

“Quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur”

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.”

“Nostrud ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.”

Fem realitat el teu projecte

Tota la nostra experiència i professionalitat al teu servei per convertir en realitat el teu projecte

INICI
NOSALTRES
PROJECTES
CONTACTE