Navigation Menu+

Nosaltres

Som una empresa jove però portem acumulant experiència des de l’any 2008 al mercat, temps que ens ha servit per adquirir més coneixements tècnics i també comercials que ens ajuden a atendre amb cura, dedicació i professionalitat als clients. Eix bàsic i indiscutible de la raó de ser com a empresa.

El nostre àmbit de treball és la fusteria tradicional, portes, finestres, portals i també les reparacions, canvis de persianes, panys i un llarg etcètera.

No obstant això, el nostre personal està especialitzat en l’àmbit de l’interiorisme, posant a l’abast del client i públic en general, la fabricació de mobles a mida, cuines i un ampli ventall de complements per a la llar.

És a partir d’un projecte global i estudi detallat de les necessitats del client, que intentem trobar la millor solució per a la seva llar, botiga o empresa, fent un seguiment acurat de les feines, sempre amb la supervisió de la direcció, amb l’objectiu que el client percebi que la nostra empresa posa tots els mitjans tècnics i humans perquè l’encàrrec encomanat quedi fet totalment del seu agrado.

equip